Web
Analytics
Crownscopy: Μέθοδος φωτογράφησης της ανθρώπινης αύρας και διάγνωσης ενεργειακής κατάστασης - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Crownscopy: Μέθοδος φωτογράφησης της ανθρώπινης αύρας και διάγνωσης ενεργειακής κατάστασης

Η απόρροια όλων των ενεργειακών σωμάτων του ανθρώπου αποτελούν την αύρα του. Καθένα τέτοιο σώμα προέρχεται από τη λειτουργία του αντίστοιχου ενεργειακού κέντρου (τσάκρα) και συνιστά διαφορετικής ποιότητας εκδήλωση ύλης. Η αύρα μπορεί να εκτείνεται και σε απόσταση δυο μέτρων από το φυσικό σώμα και περιέχει πληροφορίες για την φυσική και ψυχο-συναισθηματική κατάσταση του ανθρώπου, την πνευματικότητα του και το επίπεδο συνειδητότητας στο οποίο λειτουργεί.

Crownscopy είναι μια μέθοδος απεικόνισης και ανάλυσης της αύρας για διαγνωστικούς και θεραπευτικούς λόγους. Βασίζεται στο φαινόμενο Kirlian και πιο συγκεκριμένα στην κορώνα των ακροδακτύλων σε συσχετισμό με τους ενεργειακούς μεσημβρινούς του σώματος.

Σε πρώτη φάση γίνεται φωτογράφηση των ακροδακτύλων στην ειδική κάμερα. Από αυτά προκύπτει η ενεργειακή πληρότητα των αντίστοιχων μεσημβρινών καθώς και των συστημάτων και οργάνων του ανθρώπινου σώματος. Στη συνέχεια παρέχεται η απεικόνιση της αύρας. Επίσης, επισημαίνονται σημεία και όργανα ενεργειακής απώλειας, ενεργειακής περίσσειας ή εκδηλωμένης ασθένειας. Σημειώνεται ότι οι πληροφορίες που λαμβάνονται μπορεί να αφορούν μερικές φορές σε ανεκδήλωτες ασθένειες, έχοντας μ' αυτόν τον τρόπο προληπτική αξία. Με βάση αυτό γίνονται θεραπευτικές προτάσεις που αφορούν στα αντίστοιχα όργανα. Απεικονίζονται τα ενεργειακά κέντρα, η θέση τους, η τυχόν απόκλιση που μπορεί να έχουν καθώς και η πληρότητα λειτουργίας τους. Τέλος, παρέχονται οι βιορυθμοί του οργανισμού που ισχύουν από την ημέρα της γέννησης του ανθρώπου.

crownscopy

Η αύρα συνιστά το πλήρες ενεργειακό αποτύπωμα της ανθρώπινης ύπαρξης. Μεταφέρει πληροφορίες, εμπειρίες, βιώματα και γνώση που έχουν αποκτηθεί και αποθηκευτεί τόσο στη διάρκεια των προηγούμενων όσο και στην παρούσα ζωή. Η παρατήρηση και επεξεργασία της μας επιτρέπει να καταλάβουμε πολλά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο. Μπορεί να επιβεβαιώσει ήδη υπάρχουσες ασθένειες ή να προβλέψει την πιθανή εκδήλωση ασθενειών. Επίσης, εκτιμά την ενεργειακή κατάσταση και το επίπεδο λειτουργικότητας συστημάτων και οργάνων, δίνοντας έτσι προειδοποιητικά σημάδια για την εγκατάσταση προβληματικών καταστάσεων. Αποκαλύπτει το καρμικό βάρος που φέρει ο άνθρωπος και τη φύση του (αν δηλαδή κουβαλάει συναισθηματικό βάρος, βιώματα μη αποδοχής του εαυτού του, θυμό, φοβίες, άρνηση της ζωής κα.). Αποτυπώνει ό,τι έχει αποθηκευτεί από την εμβρυακή περίοδο αυτής της ζωής, το παρόν έτσι όπως το έχει διαχειριστεί μέχρι τώρα ο άνθρωπος καθώς και τις προοπτικές που έχει διαμορφώσει για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα, εκφράζει τα μαθήματα που οφείλει να περάσει ο άνθρωπος για να προχωρήσει στη ζωή του και να αναπτυχθεί. Επιπλέον, μαρτυράει την ικανότητα και την ετοιμότητα του ανθρώπου να λαμβάνει βοήθεια και γνώση από την Ανώτερη Διάνοια, όπως επίσης και την επικοινωνία ανάμεσα στον ίδιο τον νου και το πνεύμα του. Ακόμα, μπορεί να δείξει ενδεχόμενες επαφές με κατώτερα ενεργειακά επίπεδα. Εφόσον ο άνθρωπος αναλύσει την αύρα του και αντιληφθεί τι είδους «άλυτες» πληροφορίες μεταφέρει, μπορεί πιο εύκολα να συνειδητοποιήσει γιατί δημιουργούνται κάποιες καταστάσεις στη ζωή του, γιατί κάποιες τείνουν να επαναλαμβάνονται, για ποιο λόγο εμφανίζονται συγκεκριμένοι άνθρωποι στη ζωή του, για ποιο λόγο ίσως δεν προχωρά ικανοποιητικά σε κάποιους τομείς ή γιατί υποφέρει από συγκεκριμένες ασθένειες.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Όλγα Μαρδάκη

Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής

Βιογραφικό

Ιστότοπος: https://cosmoenergetics.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.