Web
Analytics
Θεραπεία μέσω Κοσμικής Ενέργειας - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Θεραπεία μέσω Κοσμικής Ενέργειας

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί γιατί συμβαίνουν κάποια πράγματα στη ζωή; Σας έχει προβληματίσει το γεγονός ότι κάποιες ασθένειες δείχνουν να προκύπτουν ως αποτέλεσμα ψυχοσυναισθηματικών καταστάσεων ή ότι επιμένουν πολύ ή φαίνεται ότι δεν υπάρχει ίαση και απλά είμαστε υποχρεωμένοι να τις αποδεχτούμε; Έχετε σκεφτεί ποτέ ότι στην πραγματικότητα η φυσιολογική κατάσταση του ανθρώπου είναι η απόλυτη υγεία, σωματική και πνευματική, κι όχι η ασθένεια;

Τι είναι επομένως η αρρώστια και ποιο είναι το καινούριο πρίσμα, μέσα από το οποίο μπορούμε να επεξεργαστούμε και να αντιμετωπίσουμε την ανθρώπινη υγεία;

Η δομή του ανθρώπινου σώματος είναι ενεργο-πληροφοριακή και αποτελείται από το πνεύμα, το σώμα και την συνειδητότητα. Όλες οι πληροφορίες του ανθρώπινου πνεύματος, όπως και το επίπεδο εξέλιξής του, αποτυπώνονται, φέρονται και εκφράζονται στην αύρα, που δεν είναι άλλο από το σύνολο των διαφορετικών σωμάτων του ανθρώπου. Η αύρα μας συντίθεται από την ύπαρξη εφτά σωμάτων, του αιθερικού, του αστρικού, του νοητικού, του καρμικού, του αιτιατού, του μοναδικού και του πνευματικού. Κάθε ένα από αυτά ελέγχεται από ένα ενεργειακό κέντρο, περισσότερο γνωστό ως τσάκρα. Το κάθε τσάκρα, μέσω της ομαλής λειτουργίας του, επικοινωνεί με τη συμπαντική δομή και επηρεάζει αντίστοιχα όργανα του φυσικού σώματος. Το μέγεθος, η πληρότητα και η ποιότητα της αύρας του ανθρώπου επηρεάζονται από την σωστή λειτουργία των ενεργειακών κέντρων και, επομένως, από τις πληροφορίες και το είδος της ενέργειας που αυτά επεξεργάζονται, ερμηνεύουν και τελικά αποτυπώνουν.

Αν θωρήσουμε ότι το φυσικό σώμα του ανθρώπου είναι απλώς η οθόνη πίσω από την οποία πραγματοποιούνται διεργασίες σε πολλά επίπεδα, τότε μπορεί να γίνει κατανοητό ότι η αρρώστια ξεκινά στα λεπτά σώματα της αύρας και συνιστά κακή διαχείριση της ενέργειας και της πληροφορίας που οδηγεί σε βιο-κωλύματα. Η ψυχή του ανθρώπου μεταφέρει πληροφορίες που αποθηκεύονται στο ενεργο-πληροφοριακό πεδίο της αύρας. Όμως, τυχόν κωλύματα στην αλληλεπίδραση με τη συμπαντική συνειδητότητα προκαλούν συσσώρευση αρνητικών δυναμικών στα αντίστοιχα ενεργειακά σώματα. Ανάλογα με το επίπεδο, στο οποίο διατηρείται η πληροφορία, έχει επαφή με άλλο επίπεδο συνειδητότητας και άλλη βαρύτητα και επιρροή στη ζωή του ανθρώπου.

Πριν την εμφάνιση και εγκατάσταση της ασθένειας, το σώμα συνήθως στέλνει τα μηνύματά του για να ειδοποιήσει για την ανισορροπία που υπάρχει. Ο άνθρωπος δεν πρέπει να βιάζεται να τα ξεφορτωθεί, αλλά να προσπαθεί να τα ερμηνεύει. Τις περισσότερες φορές μια ασθένεια οφείλεται σε λανθασμένα νοητικά πρότυπα που κυριαρχούν στη ζωή του ανθρώπου. Επίσης, μπορεί να προκύπτει λόγω ψυχοσυναισθηματικών παραγόντων, που διαμορφώνουν ένα συγκεκριμένο σχήμα αρρώστιας, ως αντίδραση του οργανισμού.

Η κοσμική ενέργεια είναι ένα μέσο για να αποκτήσει, ο άνθρωπος, σωματική και πνευματική υγεία, να εξελιχθεί ενεργειακά και να πετύχει να βιώσει το μέγιστο της ουσίας, από την οποία προέρχεται. Η θεραπεία μέσω κοσμικής ενέργειας αξιοποιεί μια σειρά θεραπευτικών καναλιών ή συχνοτήτων. Τα κανάλια συνιστούν κύματα φορτισμένων σωματιδίων. Η εφαρμογή τους, η ενεργειακή διάτρηση δηλαδή, της ανθρώπινης ενεργο-πληροφοριακής δομής έχει εκπληκτικά αποτελέσματα σε φυσικό, νοητικό και πνευματικό επίπεδο. H εφαρμογή των καναλιών σε έναν άνθρωπο στοχεύει σε ολόκληρο το πεδίο της αύρας του, αλλάζοντας τη δόνηση των δομών που περιέχει. Έτσι, προκαλεί αναδιάρθρωση και κάθαρση των στρωμάτων της αύρας. Επομένως, θεραπεύονται όχι μόνο τα συμπτώματα μιας ασθένειας ή προβληματικής κατάστασης, αλλά οι αιτίες, οι οποίες συνήθως εδρεύουν στα λεπτά σώματα και διατηρούνται εκεί ως κακώς επεξεργασμένη ενέργεια και πληροφορία. Από την στιγμή που διαγράφεται ριζικά το ενεργο-πληροφοριακό ίχνος της ασθένειας, η τελευταία παύει να υπάρχει.

Για να μπορέσει, λοιπόν, ο άνθρωπος να αποκτήσει σωματική και πνευματική υγεία, πρέπει να εναρμονίσει όλες τις πτυχές της υπόστασής του. Η άρνηση της πνευματικότητάς του απέτυχε να τον βοηθήσει να εξελιχθεί ουσιαστικά, κάτι που επιβεβαιώνεται από την σημερινή πραγματικότητα. Η πληρότητα και η ευτυχία είναι εφικτές, αρκεί ο άνθρωπος να αναγνωρίσει στον εαυτό του το δικαίωμα να τις βιώσει.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)
Όλγα Μαρδάκη

Θεραπεύτρια Κοσμοενεργειακής

Βιογραφικό

Ιστότοπος: https://cosmoenergetics.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.