Web
Analytics
Μεταξάτος Παναγιώτης, Εκπαιδευτής Μεθόδου Silva - Ο Δρόμος για την Θεραπεία

Μεταξάτος Παναγιώτης, Εκπαιδευτής Μεθόδου Silva

Βιογραφικό

Γεννήθηκε στα Καρδακάτα Κεφαλονιάς. Τελείωσε το Οικονομικό Λύκειο στο Αργοστόλι, σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς και αργότερα παρακολούθησε 4 εξειδικευμένα σεμινάρια Marketing και Πωλήσεων.

Έχει ντοκτορά στον ψυχοπροσανατολισμό από το INSTITUTE OF PSYCHORIENTOLOGY, για τις μελέτες του στο E.S.P. Έχει επίσης εκπαιδευτεί για 4 χρόνια στην Ατομική Ψυχολογία και έχει διδάξει Ψυχολογία Πωλήσεων σε αναγνωρισμένες σχολές Μάνατζμεντ και Μάρκετινγκ.

Είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αυτοδημιούργητος με πολλαπλή δραστηριότητα (Εκδόσεις ΑΛΚΥΩΝ, ΧΑΡΛΕΝΙΚ Α.Ε., ΕΚΔΟΣΕΙΣ BELL, ΓΟΥΝΕΜΠΟΡΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ Α.Ε., κ.α.)

Διδάσκει σεμινάρια πωλήσεων εδώ και 25 χρόνια σε χιλιάδες πωλητές του πιο σκληρού είδους Door to Door, έχοντας δημιουργήσει «σχολή πωλήσεων» στον επαγγελματικό του χώρο.

Από το 1997 δημιούργησε και διδάσκει το σεμινάριο «ΓΙΝΕ ΕΥΚΟΛΑ ΕΝΑΣ ΜΑΓΙΚΟΣ ΠΩΛΗΤΗΣ» που απέσπασε τα καλύτερα σχόλια από τους ειδικούς του χώρου και όσους το παρακολούθησαν.

Το 1986 άρχισε να διδάσκει στην Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο την παγκόσμια γνωστή (110 χώρες) Μέθοδο Silva για τον έλεγχο του στρες και την εξέλιξη του νου. Τα σεμινάριά του αυτά τα έχουν παρακολουθήσει περισσότερα από 50.000 άτομα στις 3 χώρες.

Έχει διακριθεί σαν παρουσιαστής κερδίζοντας 2 φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο και άλλες 3 φορές το President Cup μεταξύ των παρουσιαστών της Μεθόδου σ' όλο τον κόσμο.

Μετέχει από το 1989 με τη σύζυγό του στο 15μελές Παγκόσμιο Ακαδημαϊκό Συμβούλιο της Μεθόδου Σίλβα.

Έχει επίσης τιμηθεί το 1993 για τις υπηρεσίες του προς τους αποφοίτους με το SPECIAL ACHIEVEMENT AWARD και με ειδικό βραβείο για τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Συνεδρίου 1992 στο Ζάππειο.

Έχει επίσης δημιουργήσει από το 1994 το πρόγραμμα «ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ», έναν εναλλακτικό τρόπο ζωής για σωματική και πνευματική αποτοξίνωση σ' ένα όμορφο κτήμα 300 στρεμμάτων που έχει στην Κεφαλονιά.

Έχει γράψει 2 βιβλία που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά και Βουλγαρικά και δεκάδες άρθρα. Έχει δώσει διαλέξεις στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, Κρήτης (Ρέθυμνο), Σόφιας καθώς και συνεντεύξεις στα περισσότερα Μ.Μ.Ε.

Το 2000 ίδρυσε μαζί με τους αποφοίτους του σεμιναρίου HYPNOVISION την ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΩΝ ΥΠΝΩΤΙΣΤΩΝ και είναι ο πρόεδρός της.

Το 1983 έκτισε ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα στην Κεφαλονιά. Είναι ακόμη ιδρυτής και πρόεδρος της αδελφότητος του χωριού του, από το 1975 και πρόεδρος του Κεφαλληνιακού Συνδέσμου «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ».

Είναι παντρεμένος από το 1977 με την Μαριάννα Μεταξάτου - Βαγενά και έχουν 4 παιδιά.

 

Στοιχεία επικοινωνίας

Εκδόσεις Κριτονού

Δ/νση: Αγίου Νικολάου 13, 15122 Μαρούσι – Αθήνα
Τηλ:210 8054065, 210 3631101
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
URL: www.kritonou.gr

Μέθοδος silva

Δ/νση: Πρωτεσιλάου 26, Νέο Παγκράτι – Βύρωνας
Τηλ.: 210 3610822, 210 3631101
URL: www.silva.gr

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)
Παναγιώτης Μεταξάτος

Εκπαιδευτής Μεθόδου SIlva

Ιστότοπος: www.silva.gr/

Κολύμβηση

Video

O Δρόμος για την Θεραπεία αποτελεί το site στον χώρο της υγείας, που απευθύνεται σε ασθενείς, ενημερώνοντάς τους για θέματα κλασικής ιατρικής αλλά και εναλλακτικών θεραπειών.

Η ιστοσελίδα περιέχει πληροφορίες και άρθρα, με σκοπό την ενημέρωση και μόνο. Στην περίπτωση που θέλετε να εφαρμόσετε μία θεραπεία που αναγράφεται στο dromostherapeia.gr, επιβάλλεται να συμβουλευτείτε τον γιατρό σας. Η πληροφόρηση που δίνεται εδώ δεν είναι, δεν μπορεί και δεν πρέπει να χρησιμοποιείται σαν βάση για διάγνωση ή επιλογή θεραπείας.
Ο dromostherapeia.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν λάθη ή παραλείψεις ή οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει που να έχει σχέση με υλικό που περιλαμβάνεται σ’ αυτήν.